‘DULU AKU CERAI DIA TALAK 3 SEBAB….’ – BEKAS SUAMI BONGKAR DAN CERITA HAL SEBENAR PERBUATAN TERKUTUK WAN ATIRAH WAN MALEK

Terbaru hangat diperkatakan di media sosial tentang seorang isteri berlaku curang terhadap suami dengan seorang usahawan produk kosmetik.

Malahan juga tersebar menyatakan si suami yang dikenali sebagai Zakary Zack telah membuat laporan polis mengatakan dia dikasari oleh seorang kenalan dari lelaki yang berlaku curang terhadap isterinya.

Semalam,ada sumber yang mengatakan si isteri dikenali sebagai Wan Atirah Wan Malek telah mereka cerita seolah-olah dia sudah berbaik dengan suaminya dan memuat naik gambar mereka di intagram milik mereka.

Namun,dengan kenyataan tersebut akhirnya terbongkar oeleh sisuami sendiri yang mengatakan foto tersebut adalah gambar lama mereka yang memuat naik semula dari si isteri.

Bagaimanapun,akhirnya bekas suami tampil beri keterangan tentang perlakuan Wan atirah wan malek.Zahari dikhbarkan adalah suami ke dua dari penceraian sebelum ini.

Bekas suami yang terdahulu,Mohd khairul azhar telah cerai dengan 3 talak terhadap perempuan tersebut.

Artikel seterusnya ;

Kisah sebelum ini … Ini status suami
Seorang lelaki meluahkan rasa kesal dan mendakwa kepercayaan yang diberi kepada isteri untuk bekerja membantu menambahkan pendapatan keluarga telah dikhianat di mana isterinya bermain cinta dengan majikannya.

Lelaki yang hanya dikenali sebagai Zahary mendakwa pengasas produk itu menggoda isterinya dan dia mempunyai bukti gambar isterinya berdua-duaan dengan lelaki berkenaan.

“Assalamualaikum semua. Saya adalah suami kepada WAWM dengan ini melarang sekerasnya isteri saya berniaga produk tersebut. Ini kerana pengasasnya seakan menggoda isteri saya sehingga banyak gambar mereka berdua-duaan dan pelbagai perbualan yang tidak sepatutnya berlaku di antara mereka. Jadi saya tidak mahu lagi isteri saya berhubung dengan pengasas produk ini.

“Saya umumkan secara besar-besaran kerana saya ingin isteri saya kembali semula pada saya demi saya dan anak-anak serta keluarga. Saya akan cuba sebaiknya memelihara isteri saya.

“Saya sedar selama ini saya kurang memberi perhatian kepadanya kerana saya bekerja makan gaji di siang hari dan bekerja separuh masa sebagai Longkai di waktu malam untuk menambah pendapatan isi rumah,” katanya.

Menurut Zahary, dia membenarkan isterinya bekerja bagi membantu menambah pendapatan keluarga tetapi tidak menyangka kepercayaan yang diberi telah disalahgunakan.

Walaupun begitu, Zahary tetap memaafkan isteirnya kerana masih sayang dan memikirkan anak-anak mereka yang masih kecil.

“Pada awalnya saya membenarkan isteri saya berniaga kerana isteri saya nak membantu saya. Namun saya tidak menyangka kepercayaan yang saya berikan telah disalahgunakan oleh isteri saya sehingga terjalinnya hubungan yang tidak sepatutnya.

“Saya maafkan isteri saya kerana saya terlalu sayangkan dia dan anak-anak kami masih kecil lagi.

“Saya sedar saya kurang berharta dan tidak mampu hidup mewah seperti golongan elit. Tetapi empat perkara asas paling wajib dalam Islam sebagai suami telah saya laksanakan seperti tempat tinggal, makanan, pakaian dan ubat-ubatan.

“Sesiapa yang membaca status saya ini, saya menyeru agar jangan menyokong isteri saya berniaga dengan pihak berkenaan kerana perniagaan ini membuatkan isteri saya lupa tanggungjawab sebagai isteri. Remuk hati saya apabila melihat seorang lelaki bujang berhubung secara berlebihan dengan isteri saya,” katanya yang turut meminta orang ramai memboikot produk berkenaan.”‘
Kisah Sebelum .. Ini Status Isteri ..
“10 tahun aku bertahan dengan kau! Segala perit hidup aku yang sebenar semua orang tak tahu. Semua orang tak tahu. Aku tak tahulah perempuan mana yan boleh bertahan dengan kau seperti mana aku bertahan selama ini.

“Diabaikan menangis sepanjang hidup sebab aku terlalu menjaga aib kau. Menerima seadanya perangai kau terhadap aku. Walaupun kau pernah curang di atas katil dengan perempuan lain pun aku tetap menerima kau balik.

“Kau selalu ambil dadah ketum semua itu pun aku terima. Sekarang pandai kau buat drama menampakkan kau seorang saja yang baik tan ada salah dan silap. Kau sekarang jangan meroyan bila hati aku memang dah tawar dan tiada ruang untuk kau.”
Adakah ini satu teknik marketing untuk mencari follower instagram dan menaikkan nama produk?
Lihat status isteri di instagram. Sebelum ini instagram dia tidak boleh dilihat kerana private tetapi sekarang telah di’public’kan. Tetapi ruangan komen ditutup.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*